Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın bapsı, yalnızca yangın ve dumanın yayılmasını bastırmak yürekin dahili olarak hulliyatldıkları ve tasarlandıkları bağırsakin nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın asayiş bapsı da hiçbir noktada engellenmez.

Bu baplar, yangın merdiveni abur cuburluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın emniyetli bir şekilde hariçarı çıkmasını esenlar.

Vahit kanatlı yangın bapları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri acil durumlarda önlem görmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen halialtılmasına imkân tanılamar, bina emniyetliğini katkısızlar. Ivedi çıkış bapları binaların bünyesına ve yaygınliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Tamlanan bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını ifade etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an birlikte dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Katıksız ve uygun olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat sineeride altın bir varlığını unutan kişilerin bir müdrike adrenalin ile girmeye çallıkışması daha tedbir hileınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini katkısızlamaktır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın bapsı nite hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları muntazam bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetleme edilmesini karınerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın esnasında emniyetliğin esenlanması ve munis şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve yangın kapısı alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak tanılamar.

Bu perese, yangının muayene altına tuzakınmasını mecalleştirdiği ve faciayı henüz da trajik hale getirdiği ifade edildi.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına muvafık koca kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Acil kilitleme Keder tabanlı bir muvasala denetleme sistemi, bina ekiplerinin cemi aktif etiket bilgilerini durdurmasına ve bütün bapları münezzeh bir konumdan kullanıcılar için erişilemez hale getirmesine imkân teşhisr.

Report this wiki page